///2-persoons Glampinghut
  • cover_glampinghut_klein_DSC05040
ReisorganisatieGlampings.com
VerblijfsbasisLogies
LandNederland
RegioOverijssel
PlaatsNieuw Heeten
VertrekdatumDiverse data

2-persoons Glampinghut

96,50

Informatie over deze camping

Deze Glampinghutten zijn gelegen in ons Glampinghotel! Uniek in Nederland. Een soort hotel, maar dan met glampinghutten ipv hotelkamers, overdekte chillzone met picknickbanken en vuurplaats op het terrein en hangmatten voor de ontspanning. Echt genieten dus! De glampinghutten zijn klein maar fijn! Zij hebben ruimte voor 2 comfortabele bedden, nachtkastje, een koelkastje, twee stoeltjes en de hut is gezellig verlicht. Bij aankomst zullen de bedden al opgemaakt zijn. Met een overnachting in deze hut ga je echt even back to basic. Er is geen servies of kachel aanwezig.

Op zoek naar een fijne tent om in te verblijven voor een paar nachten? Deze 2-persoons Glampinghut is dan perfect! Aan de voorkant van de hut zit een vlonder waar je heerlijk de dag kunt beginnen. Het sanitairgebouw vind je op 140 meter lopen vanaf de hut.

Zo is kamperen met luxe ook voor 2 personen mogelijk! De tenten zijn gelegen op een apart kampeerveld waar alleen deze tenten op staan: het Glampinghotel! Centraal gelegen, vlakbij het sanitairgebouw en midden in de natuur van de Sallandse Heuvelrug. Dus ruimte genoeg om de natuur in te duiken, al lopend of fietsend.

Afmeting hut: 4×2,5m

Boek vakantie

Categorieën: ,