/Disclaimer
Disclaimer 2018-05-17T12:47:41+00:00

Disclaimer

Campinguitzoeken.nl stelt bezoekers in staat om eenvoudig de door hen gewenste informatie over kampeervakanties van verschillende reisorganisaties  te verkrijgen. De bezoeker kan de gevonden campings onderling vergelijken en direct direct de gewenste kampeervakantie online reserveren bij de betreffende reisorganisatie.

De content van de op campinguitzoeken.nl gepubliceerde pagina`s is afkomstig van derden. Campinguitzoeken.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de inhoud.

Wij zijn niet verantwoordelijk indien de producten, diensten en/of de leveranciers niet voldoen aan de door de consument gestelde verwachtingen. De gebruikers van de website Campinguitzoeken.nl doen dat geheel op eigen risico. Campinguitzoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele ontstane schade ontstaan door gebruik te maken van onze website.

De afhandeling van via Campinguitzoeken.nl gevonden kampeervakanties komt geheel voor de verantwoording van de door de bezoeker geselecteerde aanbieder(s).

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag. U kunt hiervoor gebruik maken van onze contactpagina.