///Panorama Camping Gulperberg
  • 5fe212a50fd3e
ReisorganisatieSuncamp
Aantal sterrren****
Soort accommodatiePanorama Chalet 5
VerblijfsbasisLogies
Reisduur7 nachten
LandNederland
RegioLimburg
PlaatsGulpen
Aantal personen2
VertrekdatumDiverse data

Panorama Camping Gulperberg

4 van 5

301,50

Informatie over deze camping

In het hart van het Zuid-Limburgse heuvelland
Kampeerders die hun vakantie doorbrengen op EuroParcs Gulperberg, in het Zuid-Limburgse heuvelland, treffen het wel. Je verblijft namelijk op een erg leuke terrassencamping op de zuidhelling van de prachtig gelegen Gulperberg. Op veel plaatsen is het uitzicht echt schitterend. De camping is ook nog eens erg sfeervol en kindvriendelijk.
Gulle Gulpen en Limburgse vlaai
Op EuroParcs Gulperberg is voor kinderen erg veel te beleven. Zo beschikt de camping over een buitenzwembad en een ondiep bad voor de kleintjes. Verder zijn er diverse veilige speeltuintjes, er worden picknicks georganiseerd, playbackshows en animatie. Zo duiken er geregeld ‘Gulle Gulpen’ op: een grappig volkje dat in de Gulperberg woont! Het kampeerterrein beschikt over moderne, verwarmde sanitairgebouwen, een campingwinkel en een restaurant waar je lekker kunt eten. Bij de koffie moet je de Limburgse vlaai zeker eens proberen!
Tweestromenland Geul en Gulp
In de omgeving van EuroParcs Gulperberg kan je genoeg beleven. In het tweestromenland tussen de riviertjes Geul en Gulp kan je heerlijk wandelen en fietsen. Daarnaast ben je in de driehoek Maastricht, Valkenburg en Vaals, die een hoop historie, cultuur en attracties belooft. Het sfeervolle stadje Gulpen tenslotte, met zijn vele winkels, restaurants en terrasjes, zal jou zeker bekoren!

Boek vakantie

Categorieën: ,