//Dormio Resort Maastricht
  • 01
ReisorganisatieVacanceselect
VerblijfsbasisLogies
Reisduur7 dagen
LandNederland

Dormio Resort Maastricht

579,01

Informatie over deze camping

Dormio Resort Maastricht is een bijzondere locatie voor een fijne, bourgondische vakantie. De toekomst op het resort vind je terug in de luxe afwerking van de vakantiewoningen en het uitrustingsniveau dat aan alle eisen van de moderne toerist voldoet. Het verleden zie je in de onmiskenbare architectonische stijlelementen van de typische Maastrichtse bebouwing terug. Door de historische architectuur te combineren met hedendaagse stijlelementen wordt een resort gecreëerd met een geheel eigen gezicht dat zich met geen enkel ander vakantieresort laat vergelijken. Dormio Resort Maastricht is een toplocatie met volop kwaliteit. Het resort bestaat uit een dorp met geschakelde en vrijstaande vakantiewoningen op ruime kavels en zijn onder traditionele architectuur ontworpen. Het plein bestaat uit appartementen in Maastrichtse stijl met verschillende typische Maastrichtse gevels, gezellige terrassen en diverse faciliteiten zoals een binnenzwembad en een panorama restaurant met indrukwekkend uitzicht over zowel Maastricht als België. En dat op slechts 10 minuten met de auto van het stadshart van Maastricht.

Faciliteiten

Medio 2018 is de 3e fase van Dormio Resort Maastricht in gebruik genomen. Modern ingerichte, ruime vakantiewoningen en – appartementen, alle gesitueerd rondom het nieuw aangelegde horecaplein, het Wilhelmus. Aan dit plein vind je 't Proeflokaal Eten, 't Proeflokaal Drinken en de Dousberg Snack, omgeven door ruime terrassen. Hier is ook het deels overdekte zwembad met zonneterras gesitueerd. Er is in dit zwembad geen toezicht aanwezig.

Comfortabele accommodatie

Je woont in een luxe accommodatie. Van alle gemakken voorzien en met voldoende ruimte rondom.
Achtertuinen en groene velden met speeltoestellen tussen de vakantiewoningen zorgen ervoor dat je en de kinderen een optimaal gevoel van vrijheid ervaren en kunnen wandelen en spelen.

Eind 2018 werd de 8- verdiepingen tellende, voorlopig laatste fase, van Dormio Resort Maastricht opgeleverd. Een 40-tal ruime, luxueus ingerichte (hotel-) appartementen en suites, met op de bovenste verdieping een (letterlijk en figuurlijk) top-restaurant met panoramisch uitzicht, de Rantrée. 

In de directe omgeving en leuke uitstapjes:

– Op korte afstand van Maastricht
– Bezoek de antiekmarkt van Tongeren (BE) op zondag
– Outlet Maasmechelen village
– Wandelmogelijkheden te over

Tot medio mei 2022 wordt er aan de nieuwe fase van Dormio Resort Maastricht, Castellum, gebouwd wat wellicht enige hinder kan opleveren. Uiteraard doet Dormio Resort Maastricht z’n uiterste best de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Boek vakantie

Categorie: