///Knaus Campingpark Walkenried
  • 616fe2b7e54b0
ReisorganisatieSuncamp
Aantal sterrren****
Soort accommodatieKampeerplaats
VerblijfsbasisLogies
Reisduur7 nachten
LandDuitsland
RegioNedersaksen
PlaatsWalkenried
Aantal personen2
VertrekdatumDiverse data

Knaus Campingpark Walkenried

4 van 5

496,00

Informatie over deze camping

Kamperen aan de rand van de Harz
Campingpark Walkenried ligt in het hartje van landelijk Duitsland, in Niedersachsen en aan de rand van het schitterende natuurgebied Harz, met eindeloze bossen, meren en heuvels.
Luftkurort
En vooral: schone, gezonde lucht. De camping noemt zichzelf dan ook terecht een ‘Luftkurort’. Het is een prima uitvalsbasis voor een gezonde, actieve vakantie om eens helemaal bij te komen!
Uitgebreid ontspannen
Op camping Walkenried is een overdekt zwembad om ’s morgens een frisse duik te nemen. Voor de kinderen is er een uitgebreide kinderspeeltuin en er zijn meerdere sportvelden en een minigolfbaan. Overdag maak je heerlijke wandelingen door de bossen, langs lieflijke, bijna middeleeuws aandoende dorpjes en eeuwenoude kloosters en ’s avonds kun je bij een kampvuur aansluiten om daar te genieten van een plaatselijke (houthakkers-)specialiteit met bijbehorende borrel. Als je ’s avonds moe maar voldaan terug komt van een lange wandeling kun je op camping Walkenried uitgebreid ontspannen in de sauna of het solarium. In het restaurant staan Duitse of Kroatische specialiteiten op de kaart.
Pittoreske stadjes
Vanaf camping Walkenried worden diverse excursies georganiseerd, maar je kunt natuurlijk ook op eigen houtje een bezoek brengen aan pittoreske stadjes en dorpjes als Goslar, Kyffhäuser of Quedlinburg. Of ga het oosten van Duitsland verkennen: van hier uit is het helemaal niet ver naar Leipzig!

Boek vakantie

Categorieën: ,