///Knaus Campingpark Bad Dürkheim
  • 61681c642f012
ReisorganisatieSuncamp
Aantal sterrren****
Soort accommodatieKampeerplaats
VerblijfsbasisLogies
Reisduur7 nachten
LandDuitsland
RegioRijnland-Palts
PlaatsBad Dürkheim
Aantal personen2
VertrekdatumDiverse data

Knaus Campingpark Bad Dürkheim

4 van 5

316,00

Informatie over deze camping

Als een sprookje in de wijnvelden
Camping Bad Dürkheim is sprookjesachtig gelegen midden in de wijnvelden in Zuid-West Duitsland, in het Paltser kuuroord Bad Dürkheim. Hier kom je helemaal tot rust en als je van wijn houdt, zit je hier natuurlijk helemaal goed! Deze Duitse wijnstaat wordt dan ook het Mekka van de wijnliefhebbers genoemd.
Zwemmeer én een heuse westernranch!
Op de camping zelf is van alles te doen voor jong en oud. Kinderen hebben de tijd van hun leven op de kinderboerderij en in de speeltuinen, je gaat wellicht liever stomen in de sauna, paardrijden (er is een heuse westernranch!), vissen, (tafel)tennissen, voetballen, of beachvolleyballen. Wat echt in het oog springt is het grote zwemmeer met strand en ligweide. Hier is het heerlijk toeven op warme dagen!
Zwembaden in de buurt
Ook de inwendige mens komt niets tekort op camping Bad Dürkheim. Zo is er een restaurant met terras, een snackbar en een winkel. In de buurt van deze camping in Duitsland zijn diverse buiten- en binnenzwembaden te vinden.
Wijnfeesten in de omgeving van Heidelberg
Het heuvelachtige landschap van de regio Rheinland-Pfalz is heerlijk om te wandelen of mountainbiken. Dicht bij Knaus Campingpark Bad Dürkheim liggen de steden Worms, Speyer en Heidelberg. Leuk voor een dagtocht! Daarnaast kun je genieten van een dagje wellness, casino, museum, golfen of de schitterende burchten bezoeken! Ook vinden er in de streek regelmatig (wijn)feesten plaats.

Boek vakantie

Categorieën: ,