///Knaus Camping- und Ferienhauspark Rügen
  • 61a6067480eb0
ReisorganisatieSuncamp
Aantal sterrren****
Soort accommodatieKampeerplaats
VerblijfsbasisLogies
Reisduur7 nachten
LandDuitsland
RegioMecklenburg-Voor-Pommeren
PlaatsAltenkirchen
Aantal personen2
VertrekdatumDiverse data

Knaus Camping- und Ferienhauspark Rügen

4 van 5

616,00

Informatie over deze camping

Lekker uitwaaien op het eiland Rügen
Knaus Camping- und Ferienhauspark Rügen ligt aan een lang kindvriendelijk zand- en kiezelstrand, een van de mooiste aan de Oostzee. Via een trap ben je zo op het strand. Het eiland Rügen kent de meeste zonuren van Duitsland en je kunt hier genieten van het prachtige uitzicht over de Oostzee. Een ideaal gebied voor surfers en kitesurfers.
In zee, in het zwembad of in de sauna
Knaus Camping- und Ferienhauspark Rügen heeft ruime kampeerplaatsen en moderne sanitairgebouwen. Er is een whirlpool die je per persoon kunt huren en een sauna. Behalve in zee bij de camping kun je ook zwemmen in het zwembad een paar kilometer verderop.
De beroemde witte krijtrotsen
Knaus Camping- und Ferienhauspark Rügen is een prima uitvalsbasis voor allerlei trips op het eiland Rügen. Vanaf de camping starten wandel- en fietsroutes die onder meer leiden naar de wereldberoemde krijtrotsen of naar het beschermde vissersdorpje Vitt. Die witte rotsen kun je ook vanaf zee bewonderen via een boottocht.
Restaurant met zicht op de spelende kinderen
Na lekker uitgewaaid te hebben op het eiland is het heerlijk toeven in het restaurant op Knaus Camping- und Ferienhauspark Rügen. Bij het restaurant wordt het terras beschermd door windschermen. Voor het terras kunnen de kinderen spelen, zodat je de kinderen altijd in de gaten kunt houden.

Boek vakantie