///Camping Village Rocchette
  • 5874bf4ba3148
ReisorganisatieSuncamp
Aantal sterrren***
Soort accommodatieBungalow Tipo B
VerblijfsbasisLogies
Reisduur7 nachten
LandItalië
RegioGrosseto
PlaatsCastiglione della Pescaia
Aantal personen2
VertrekdatumDiverse data

Camping Village Rocchette

3 van 5

148,00

Informatie over deze camping

Je kampeert hier aan de Toscaanse kust, in het Regionaal Park Maremma, vanwaar je mooie uitstapjes of excursies kunt maken naar bijvoorbeeld Siena, Florence en Elba.
De camping en bungalows van Le Rocchette zijn gelegen in de prachtige natuur van een pijnbomenbos op ongeveer 300 meter van het strand en 7 kilometer van het mooie havenplaatsje Castiglione della Pescaia.
Een bloemrijke camping met een bijzondere aanleg en architectuur betreffende gebouwen, zwembad en sanitaire voorzieningen.
De parel van deze camping is het grote openluchtzwembad omgeven door groen. Je treft hier ook drie whirlpools en twee kinderbaden aan. Vanaf het terras van het restaurant heb je een goed uitzicht over de kinderbaden, zodat je altijd een oogje in het zeil kunt houden.
Er is volop animatie. Wat dacht je van sporttoernooien, dans, muziek en voorstellingen? Voor de kleintjes is er in de zomermaanden een miniclub. Voor de dagelijkse boodschappen is er een winkel. Op deze camping kun je van alles doen. Wedden dat je helemaal ontspannen terugkomt?

Boek vakantie

Categorieën: ,