///Camping Stella del Mare
  • 5633bb327481a
ReisorganisatieSuncamp
Aantal sterrren****
Soort accommodatieKampeerplaats Large
VerblijfsbasisLogies
Reisduur7 nachten
LandItalië
RegioGrosseto
PlaatsCastiglione della Pescaia
Aantal personen2
VertrekdatumDiverse data

Camping Stella del Mare

4 van 5

152,90

Informatie over deze camping

Camping Stella del Mare ligt aan de prachtige kust van Toscane, omringd door de glooiende hellingen van de Maremma en ter hoogte van het eiland Elba (bekend van Napoleon). De camping is groen en het ruikt er heerlijk door de bloeiende mediterrane struiken. Op camping Stella del Mare is veel schaduw door het pijnbomenbos en de eeuwenoude eiken.
In de buurt van camping Stella del Mare ligt een heerlijk zandstrand dat wordt afgewisseld met rotspartijen. Het heldere zeewater is bijzonder geschikt voor zwemmen, snorkelen en duiken.
Middelpunt van camping Stella del Mare is het zwemparadijs voor jong en oud. Ook is er een terras met ligbedden en parasols waar u heerlijk kunt zonnen. Het personeel van camping Stella del Mare staat altijd voor u klaar. Op camping Stella del Mare zijn verschillende eetgelegenheden aanwezig zoals een snackbar, pizzeria en restaurant. De kampeerplaatsen zijn afgebakend en alle voorzien van elektriciteitsaansluiting.
Gaat u er graag op uit tijdens uw vakantie? Bezoek prachtige Toscaanse steden als Pisa, Lucca, Florence, Siena en Volterra. Ook leuk, maak een dagtripje naar Castiglione della Pescaia, Vetulonia, Buriano of een boottocht naar een van de Toscaanse eilanden. Kortom: genoeg te beleven!

Boek vakantie

Categorieën: ,