///Camping Park Albatros
  • 5c876d1b21ad1
ReisorganisatieSuncamp
Aantal sterrren****
Soort accommodatieSunLodge Aspen
VerblijfsbasisLogies
Reisduur7 nachten
LandItalië
RegioLivorno
PlaatsSan Vincenzo
Aantal personen2
VertrekdatumDiverse data

Camping Park Albatros

4 van 5

190,00

Informatie over deze camping

Geweldige familiecamping in Toscane
Park Albatros is één van de grootste en best uitgeruste campings in Toscane. Camping Park Albatros ligt in de schaduw en stilte van een pijnbomenbos, vlak bij een prachtige, nog onbedorven zee!
Geen gebrek aan voorzieningen
Op en rondom het kampeerterrein van camping Albatros vindt u een keur aan voorzieningen. Zo kunt u terecht bij een groot winkelcentrum met supermarkt, slager, pizzeria, restaurant, afhaalrestaurant, self-service restaurant, bar en ijssalon. Bij het zwembad en Piazza Italia is er wifi.
Het sanitairgebouw is schitterend en er is speciaal, grappig vormgegeven sanitair voor kinderen. Op Park Albatros kunnen kinderen van 4 tot 10 jaar zich iedere dag vermaken bij de miniclub. Voor kinderen van 11 tot 16 jaar is er een junior club aanwezig.
Genoeg te doen!
U kunt op Park Albatros in een uiterst luxe en comfortabele SunLodge stacaravan verblijven. In de prachtige omgeving van camping Park Albatros is het heerlijk om er op uit te trekken, ook met de fiets (te huur op de camping). Of wat denkt u van minigolf, voetbal of paardrijden?
Het zwembadcomplex met verschillende baden heeft een bad van 15x25m (1,25m diep), een olympisch bad en 3 lagunes met laag water voor kleine kinderen. In het laagseizoen is het binnenzwembad verwarmd. De buitenbaden zijn niet verwarmd. Aangrenzend vindt u hallen in Caribische stijl. Hierin zijn een restaurant, bar en animatieruimte gevestigd.
Op camping Park Albatros is een discotheek in bamboestijl. Hier gaan de voetjes van de vloer!
De omgeving van camping Park Albatros heeft zoveel te bieden dat u dat bijna onmogelijk in één vakantie allemaal kunt zien. Wat denkt u bijvoorbeeld van de steden Pisa, Florence en Siena?
Alleen de tocht er naar toe door het onovertroffen landschap van Toscane is al een belevenis op zich. Vanuit de haven van Piombino kunt u met de boot naar het eiland Elba. Cultuurliefhebbers kunnen hier genieten van de vele overblijfselen van de Etruskische beschaving. Reden genoeg om vaker terug te komen naar camping Park Albatros!

Boek vakantie

Categorieën: ,